Get Adobe Flash player

D.J. Entertainment

Een niet overheersende drive-in disco voor uw feest onder leiding van onze ervaren D.j. entertainers

Onze D.j. entertainers zijn muziek liefhebbers die van uw avond een feest kunnen maken.
Wij noemen onze D.j.’s heel bewust D.j. entertainers omdat zij meer doen als alleen muziek verzorgen. U denkt waarschijnlijk bij een D.j. aan een persoon die met harde house muziek de avond beheerst met zijn persoonlijke muziekkeuze. Dat doen wij juist niet!

Onze D.j. entertainers zijn D.j.’s die de muziek voor uw avond verzorgen en daarnaast ook nog een stuk entertainment verzorgen.

De sterkste kant van onze D.j. entertainers is dat zij inspelen op uw wensen. Wilt u tijdens een diner dansant wat rustige misschien wat lichte klassieke muziek? Geen probleem.
Wilt u het geluid niet te hard? geen probleem. Heeft u publiek dat niet graag op de dansvloer is? geen probleem, natuurlijk is het ons doel om er een top feest van te maken maar wij passen ons aan, aan uw avond. En die moet voldoen aan uw wensen. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Er worden leuke acts met het publiek gedaan zoals een limbo act, bleus brothers act of een tropische kokosnotendans om maar een paar voorbeelden te geven.

Uiteraard kunnen wij met onze muziekkeuze en presentatie op thema’s feesten inspelen. Thema feesten als Westernparty’s, tropicalparty’s, Fète Francaise zijn maar enkele voorbeelden waar wij onze presentatie en muziekkeuze feilloos op kunnen aanpassen.

Marco Slinger Entertainment komt met een nette geluidsset die niet opvalt en geen agressieve uitstraling heeft. Wij vinden enorme speakers die erg aggresief voor de dag komen geen visitekaartje. Wij houden rekening met het soort feest en passen ons aan, in overleg met u, aan het feest.

De set is inclusief licht. Vanaf een statief zorgen 8 Parspots voor sfeer in uw feestgelegenheid en zullen later op de avond ritmisch mee knipperen met de muziek. Uitbreiding met meer licht, rook en schuim is allemaal mogelijk.

Meer info leest u op www.ms-entertainment.nl

 

Copyright ©2019. Alle rechten voorbehouden.