Get Adobe Flash player

Clown ChoCho komt op elk evenement. Of dit nu een groot evenement is of een winkelcentrum, uw bedrijfsfeest of bruiloft, uw braderie of markt……. Het maakt niet uit hij maakt overal een feest van!
Hij neemt dan zijn Kolderkar mee vanwaar hij zijn ballonnen opblaast en waar muziek inzit. Ook kan hij er eventueel limonade tappen voor de kinderen.
Zonder zijn Kolderkar heeft hij altijd 2 koffertjes mee en daar zitten ballonnen in waarmee hij de mooiste figuren figureert en in zijn 2e koffertje heeft hij zijn logeerspulletjes en per ongeluk ook wat goocheltrucjes van de goochelaar van het circus meegenomen.
Wilt u voor uw evenement leuk kinderentertainment dan kunnen wij leuke arrangementen verzorgen voor de kinderen. Zo heb ik een paar voorbeelden hieronder omschreven:

Gekke Tante LuLu:
Tante LuLu reist graag met ChoCho mee en ondersteunt Clown ChoCho met het maken van ballonnen en schenkt voor de kids de limonade uit de Kolderkar van ChoCho. Tante LuLu is een gezellige kletskous die bij grote hoeveelheden kinderen de boel in goede banen leid, de kinderen begeleid aan de knutsel tafel of lekkere vers gebakken stroopwafels uitdeelt. Kortom de verbinding tussen de verschillende opties zoals op deze pagina staat aangegeven. Tante LuLu is ook op schmink les dus laat je verrassen door een van haar creaties …… maar of het lukt ?????????
De kindertafel:
Figureren en goochelen dat doet Clown ChoCho standaard als hij bij u langskomt. Maar hij kan ook een kindertafel creëren. Leuke picknick tafels waar lekkere snoepjes en drinken staan voor de kinderen en ook kleurboekjes en potloodjes. (deze zijn eventueel te leveren met uw logo erop)
Dit alles is natuurlijk allemaal mogelijk in elke gewenste combinatie. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.
 
Schminken:
Schminken ook te boeken bij clown ChochoClown ChoCho heeft vriendinnetjes die heel mooi kunnen schminken. Deze schminkster(s) zijn professionals die ook meedoen aan kampioenschappen. Zij maken werkelijk de mooiste plaatjes op de gezichtjes van uw gasten / kinderen.
Met een leuke stand en professionele spullen zijn zij een leuke toevoeging voor ieder feest.
Zeker voor uw bedrijfsfeest is het leuk om naast Clown ChoCho ook een Schminkster te laten komen. Een leuk samenspel tussen schmink en Clown ChoCho is gegarandeerd en de kinderen hebben nog meer lol.
Stroopwafel dame:
Een hele lieve dame die voor al uw bezoekers verse grote stroopwafels staat te bakken. Een leuke marktkraam van waaruit de Stroopwafels worden uitgereikt siert uw evenement op. Alleen de lucht al als je binnenkomt doet je watertanden. Ook dit kunnen wij voor uw verzorgen.

Luchtkussen:
Ook voor de huur van een luchtkussen bent u bij ons aan het juiste adresClown ChoCho heeft de mogelijkheid om een leuk springkussen mee te nemen. Vraagt u vrijblijvend voor de grootte en de prijs voor het kussen. Als Clown ChoCho het kussen zelf mee kan nemen  betaald u geen bezorg kosten.
Wij kunnen diverse kussens verzorgen van groot naar Klein.
Voor elk Feest kunnen wij een passende invulling maken.

 

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.